Šokér na čokoládu GEMM
NEW RUNNER šokér je revolučný prístroj, ktorý rýchlo znižuje základnú teplotu potravín (chladenie z + 90 ° C na + 3 ° C za 90 minút, mrazenie z + 90 ° C na -18 ° C v 240 minút), čo umožňuje dokonalú konzerváciu a eliminuje bakteriálny rast. Vylepšené príchute, zaručená kvalita a exkluzívna možnosť plánovania výroby potravín, rozmrazovaním iba potrebného množstva, zakaždým bez odpadu.
Šokové zmrazenie:
Použitím šokéru NEW RUNNER môžu kuchári racionalizovať nákup ingrediencií, čo najlepšie využiť sezónnosť a ťažiť z nižších cien, rozdeliť potraviny na porcie, znížiť množstvo odpadu a optimalizovať čas výroby; To všetko vedie k zvyšovaniu zisku. Aj pri výrobe čokolády šokér zaisťuje vyššiu úroveň kvality a produktivity a vždy zaručuje čokoládu, ktorá je jemná a plná chuti.
Rozmery | 80x70x90h cm |
Počet plechov | 5 GN 1/1 alebo 5 EN (60x40) |
Prevádzkový cyklus | podľa času, podľa sondy |
Maximálny výkon | 1185 W |
Chladiaci výkon | 807 W |
Chladivo | R404a |
Odmrazovanie | automatické |
Príkon | 230V/50Hz |