Šokér SAGI, 20/12 kg, vzduchom chladený
Šokovacie zariadenia rady PASTRY & BAKERY, sú navrhnuté tak, aby vylepšili akékoľvek výrobné činnosti pekárne zabezpečením vysoko kvalitných výrobkov a súčasne výrazne znížili prevádzkové náklady.
Možnosť výberu cyklu, ktorý najlepšie vyhovuje potrebám užívateľa:
Šokové chladenie (časované a / alebo sondou teploty jadra) od +90 ° C do +3 ° C
Zmrazenie šokom (časované a / alebo sondou teploty jadra) od +90 ° C do -18 ° C.
V prípade, že nie je vložená jadrová sonda, vykoná šokér automaticky časovaný cyklus. Po každom cykle sa jednotka automaticky prepne do pozitívnej a / alebo negatívnej fázy konzervácie, aby sa zaistila bezpečnosť potravín.
• Zaručená robustnosť: jednodielna konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele AISI 304 so 75 mm hrubou izoláciou (mod. ... 51 ... 55 mm), reverzibilné dvere so samozatváracím systémom, komora vhodná na skladovanie podnosov GN 60x40 cm, AISI 304 stojanov z nehrdzavejúcej ocele vzdialených 30 mm od seba
• Maximálna hygiena a čistota: vnútorná komora so zaoblenými rohmi, diamantová podlaha behúňa, drenážny otvor a ľahko odnímateľné stojany z nehrdzavejúcej ocele AISI 304
• Rovnomerné chladenie: vetraný chladiaci systém je navrhnutý tak, aby zaistil rovnomernú cirkuláciu vzduchu bez toho, aby smeroval vzduch priamo na potraviny.
• Rýchla údržba: Odparník je vybavený sklopným krycím panelom s chladiacimi ventilátormi, ktoré sa dajú otvoriť pre čistenie.
Frekvencie / Voltáž | 230 V 1N ~ / 50 Hz |
Elektrický výkon, kW | 1,35 |
Rozmery, cm | 74,5 x 72 x 90 |
Počet plechov | 5x EN 60x40 |