Chladiaca vitrína na čokoládu IFI, CHOCOLAT
Čokoládové vitríny CHOCOLAT sú presklenné vitríny. CHOCOLAT je koncipovaný pre majstrovských výrobcov čokolády, ktorí chcú klásť dôraz na svoje diela, so skutočným a správnym displejom klenotníckeho typu(sklo a svetlo), v ktorom je každá pralinka individuálne osvetlená a vylepšená, aby zahrnula všetky zmysly pozorovateľa.
Nosná konštrukcia z rúrkovej ocele rám natretý epoxidovým práškom pri 180 °C, s výstužnými prvkami a nastaviteľnými nohami. Monobloková penová štruktúra izolovaná - hrúbka minimálne 45 mm - s injektovaným polyuretánom s nízkou hustotou (40 kg / m3). Verzia INOX s predným panelom, bočnými panelmi, pracovnými doskami a zadnými zásuvkami s povrchovou úpravou leštenou povrchovou úpravou AISI 304 z nerezovej ocele. LED osvetlenie na strane obsluhy a zákazníka. Zabudovaný statický chladiaci systém s hermetickou kapilárnou jednotkou (UC) alebo bez kondenzačnej jednotky s ventilovým systémom (NUC). Automatický systém odmrazovania. Elektronický ovládací panel vám umožňuje konfigurovať prevádzkovú teplotu a relatívnu vlhkosť pre pralinky a pečivo a je umiestnený v zadnej časti s digitálnym termostatom. Prevádzková teplota pri funkcii pralinky + 14 ° C a 45% / 55% R.H .; pracovná teplota pre funkciu pečiva + 4 ° C / + 8 ° C a 60% / 65% R.H.
CHOCOLAT bol testovaný pri 30 ° C a 55% relatívnej vlhkosti.
ovládací panel
neutrálna zásuvka
vetranie motora
CHOCOLAT | so vstavanou kondenzačnou jednotkou | s externou kondenzačnou jednotkou |
Rozmery Š x H x V | 1331 x 852 x 951 | 1331 x 852 x 951 |
Rozmery balenia Š x H x V | 1654 x 1099 x 1154 | 1654 x 1099 x 1154 |
Spotreba energie | 677 W | 731 W |
Klimatická trieda | 3 (30°C) | 3 (30°C) |
Teplotný rozsah | +4°C, +8°C, +14°C | +4°C, +8°C, +14°C |
Voltáž | 230 V / 50 Hz | 230 V / 50 Hz |